BouwBeurs 2019

Noordrijn-Westfalen - Uw partner voor fraai saneren en energiebewust bouwen

4 tot 8 februari 2019
Jaarbeurs Utrecht

NRW-paviljoen: stand B008 in hal 7

Noordrijn-Westfalen – Uw partner voor fraai saneren en energiebewust bouwen

Onder dit motto heten wij u van harte welkom bij uw oosterburen uit Noordrijn-Westfalen (NRW) op stand B008 in hal 7. Zeven standhouders uit de deelstaat NRW nemen –na de première in 2009 – voor de sesde keer deel aan de gemeenschappelijke stand op de grootste bouwbeurs in de Benelux. Op 140 vierkante meter krijgt u een uitstekend inzicht in de sterke punten en het brede scala van de exposanten uit Noordrijn-Westfalen.

De bedrijven beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van energie-efficiënt bouwen en saneren. Hun producten en dienstverleningen zijn wereldwijd gevraagd.

Goede logistieke verbindingen tussen Nederland en Noordrijn-Westfalen en daardoor lage transportkosten zijn verdere voordelen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer Nederlandse particulieren en overheidsinstellingen tot de klanten van de bedrijven uit NRW behoren. 

Wij wensen u interessante en succesvolle dagen op de Bouwbeurs 2019 en kijken uit naar uw bezoek in het NRW-paviljoen.

Almut Schmitz

Directrice NRW.International GmbH
Bevordering van de Buitenlandse Handel voor Noordrijn-Westfalen

 

Overzicht NRW-bedrijven

Een project van


Gesponsord door


Partners

 
 

Georganiseerd door


Ontworpen door

Duits-Nederlandse Handelskamer

Rundum gut beraten

Wenn es um Geschäftsbeziehungen und Markterschließung im Nachbarland geht, ist die Deutsch-Niederländische Handelskammer der erste Ansprechpartner. Gemeinsam mit den Unternehmen finden wir die geeignete Strategie für einen maßgeschneiderten Marktauftritt. Wir vermitteln Geschäftskontakte und Personal im Nachbarland, erstellen Verträge, beraten zu Gesellschaftsgründungen und unterstützen unsere Kunden bei der Lohnbuchhaltung und Fiskalvertretung. Unternehmen können sich also mit nahezu jeder Frage an die Handelskammer wenden – auch dann, wenn sie bereits im Nachbarland aktiv sind.

 

Mehr als 110 Jahre Erfahrung

Als Niederländische Kaufmannsgilde für Deutschland im Jahr 1905 gegründet, unterstützt und prägt die Deutsch-Niederländische Handelskammer das Unternehmertum in beiden Ländern seit mehr als 110 Jahren. Wir vertreten die Interessen der Wirtschaft nachhaltig und konsequent. Kompetenz ist uns von jeher wichtig, ebenso wie ein offenes Ohr für die Belange der Unternehmen. Dabei haben wir unsere Unabhängigkeit stets bewahrt und sind so ein glaubwürdiger Partner.

 

Netzwerk mit Mehrwert

Bereits mehr als 1.500 Mitgliedsunternehmen schenken uns ihr Vertrauen. Dies ist für uns ein hohes Gut. Wir pflegen den Kontakt mit unseren Mitgliedern und bieten durch unsere Leistungen und Veranstaltungen messbaren Mehrwert. Viele Veranstaltungen und Aktionen dienen dazu, die Kontakte zwischen den Unternehmen weiter auszubauen.

Duits-Nederlandse Handelskamer

Nassauplein 30
2585 EC Den Haag, Nederland
www.dnhk.org

Kai Esther Feldmann

Absatzberatung Tel.: +49 69 870058990 k.feldmann@dnhk.org

Duits-Nederlandse Handelskamer

Eén partner voor alles

Als het gaat om zakelijke contacten en marktbetreding in het buurland, is de Duits-Nederlandse Handelskamer het eerste aanspreekpunt. Samen met de bedrijven vinden we een passende strategie voor een positionering op maat. We bemiddelen in handelscontacten en personeel in het buurland, stellen arbeidscontracten op, adviseren over bedrijfsoprichtingen en ondersteunen onze klanten bij de loonboekhouding en fiscale vertegenwoordiging. Bedrijven kunnen dus met bijna iedere vraag bij ons aankloppen, ook als ze al in het buurland actief zijn.

Meer dan 110 jaar ervaring

Opgericht in 1905 als Nederlands Koopmansgilde voor Duitsland, heeft de DNHK het ondernemerschap in beide landen al 110 jaar ondersteund en in belangrijke mate vormgegeven. Wij vertegenwoordigen de belangen van het bedrijfsleven langdurig en consequent. Competentie staat voor ons van oudsher hoog in het vaandel, naast een luisterend oor voor de belangen van de bedrijven. Daarbij hebben wij onze onafhankelijkheid altijd bewaard en zijn daardoor een geloofwaardige partner gebleven.

Netwerk met toegevoegde waarde

Al meer dan 1.500 bij ons aangesloten bedrijven schenken de DNHK hun vertrouwen. Dit is voor ons van grote waarde. Wij houden dan ook nauw contact met onze leden bieden door ons aanbod en onze evenementen een meetbare meerwaarde. De vele evenementen en acties dienen ertoe, de contacten tussen onze leden te intensiveren.

Duits-Nederlandse Handelskamer

Nassauplein 30
2585 EC Den Haag, Nederland
www.dnhk.org

Kai Esther Feldmann

Export Advies Tel.: +49 69 870058990 k.feldmann@dnhk.org

Fachverband des Tischlerhandwerks NRW

Fachverband des Tischlerhandwerks NRW

Kreuzstr. 108 – 110
44137 Dortmund, Duitsland
www.tischler-nrw.de

Christoph Korte

Tel.: +49 231 912010-29 korte@tischler.nrw

Fachverband des Tischlerhandwerks NRW

Handwerksbedrijven NRW – competentie en verantwoording

De organisatie voor timmerlieden is in Noordrijn-Westfalen in 54 afdelingen georganiseerd. De timmerorganisaties in NRW hebben zich binnen de deelstaat samengevoegd tot de vakvereniging “Fachverband des Tischlerhandwerks NRW”. Deze vakbond vertegenwoordigt al ruim 100 jaar onder meer de interesses van de branche tegenover de politiek, overheidsinstellingen en de gemeenschap.

Daarnaast ondersteunt ‘Tischler NRW’ de deelorganisaties bij haar taken en onderhoudt verschillende instellingen om het technische, alsook het economische vermogen van de lidbedrijven te verbeteren. Tot de activiteiten van “Tischler NRW” hoort verder het opstarten van vak- en werkgroepen, het organiseren van een gemeenschappelijke inkoop en het onderhandelen van collectieve arbeidsovereenkomsten.

Fachverband des Tischlerhandwerks NRW

Kreuzstr. 108 – 110
44137 Dortmund, Duitsland
www.tischler-nrw.de

Christoph Korte

Tel.: +49 231 912010-29 korte@tischler.nrw

Ferdinand Stükerjürgen GmbH & Co. KG

Ihr kompetenter Partner für Kunststoffprofile

 

Ferdinand Stükerjürgen GmbH & Co. KG ist ein führender Hersteller von hochwertigen Kunststoffprofilen, die von Fensterherstellern und Montageunternehmen verwendet werden.

 

Seit mehr als 50 Jahren bietet das Unternehmen verschiedene Lösungen zur Verkleidung von Dachüberständen, Fassaden und Balkonen an. Mit 150 Mitarbeitern steht Stükerjürgen für Qualität, Kompetenz und Service.

 

Im CleanBoard-Fassadenprogramm werden Profile in verschiedenen Formen und Farben angeboten, welche besonders auf Verformung und UV-Stabilität getestet sind. Alle Produkte sind einfach zu montieren und leicht zu reinigen.

Ferdinand Stükerjürgen GmbH & Co. KG

Grüner Weg 4
33397 Rietberg-Varensell, Duitsland
www.stuekerjuergen.com

Robert Pawliczek

Verkauf Tel.: +49 5244 404 0 robert.pawliczek@stuekerjuergen.de

Ferdinand Stükerjürgen GmbH & Co. KG

Uw competente partner voor kunststofprofielen

Ferdinand Stükerjürgen GmbH & Co. KG is een toonaangevende producent van hoogwaardige kunststoffen en hardschuimprofielen die door kozijnenfabrikanten en montagebedrijven worden ingezet.

Al ruim 50 jaar biedt het bedrijf verschillende oplossingen aan om dakoverstekken, gevels en balkons te bekleden. Met 150 medewerkers staat Stükerjürgen voor kwaliteit, competentie en service.

Met het CleanBoard-gevelprogramma worden u profielen in verschillende vormen en kleuren aangeboden die uitvoerig getest zijn op vervorming en lichtechtheid. Alle producten zijn eenvoudig te installeren en eenvoudig te reinigen.

Ferdinand Stükerjürgen GmbH & Co. KG

Grüner Weg 4
33397 Rietberg-Varensell, Duitsland
www.stuekerjuergen.com

Robert Pawliczek

Verkoop Tel.: +49 5244 404 0 robert.pawliczek@stuekerjuergen.de

Handwerkskammer Düsseldorf

Handwerkskammer Düsseldorf

Mülheimer Str. 6
46049 Oberhausen, Duitsland
www.hwk-duesseldorf.de

Marie-Theres Sobik

Tel.: +49 208 82055-58 marie.sobik@hwk-duesseldorf.de

Handwerkskammer Düsseldorf

Opleiden/Adviseren/Versterken

De Handwerkskammer Düsseldorf is de stem van de ambachtslieden uit haar regio naar buiten toe en tegenover de overheid. In haar regio zijn 58.000 handwerkbedrijven met meer dan 310.000 medewerkers gevestigd. In het westen grenst haar gebied met een lengte van 215 km aan Nederland.

De Handwerkskammer biedt hun leden een omvangrijk infomatie- en adviespakket aan, waaronder bedrijfseconomisch en juridisch advies en beurzen voor vakpersoneel en -leerlingen. Als het gaat om vragen over internationale activiteiten is een van de focusgebieden de samenwerking met Nederland. De Handwerkskammer organiseert verschillende evenementen, workshops, ondernemersreizen en taalcursussen om de samenwerking met het buurland te bevorderen.

Voor de vakopleiding maakt de Handwerkskammer zich bijzonder sterk. Zij bevordert de vakkundige basisopleiding in het handwerk. Haar academie biedt tevens 27 Meisteropleidingen en een groot aantal bijscholingen aan.

Handwerkskammer Düsseldorf

Mülheimer Str. 6
46049 Oberhausen, Duitsland
www.hwk-duesseldorf.de

Marie-Theres Sobik

Tel.: +49 208 82055-58 marie.sobik@hwk-duesseldorf.de

Handwerkskammer Münster in der Emscher-Lippe-Region

Handwerkskammer Münster in der Emscher-Lippe-Region

Vom-Stein-Str. 34
45894 Gelsenkirchen, Duitsland
www.hwk-muenster.de

Martin Hellmich

Tel.: +49 209 3807731 martin.hellmich@hwk-muenster.de

Handwerkskammer Münster in der Emscher-Lippe-Region

Opleiden/Adviseren/Service – grensoverschrijdend actief

De Handwerkskammer Münster vertegenwoordigt de belangen van het handwerk in het Kammerbezirk. Dit district ligt in Noordrijn-Westfalen in het westen van Duitsland en grenst aan Nederland. In dit gebied liggen 28.508 handwerkbedrijven. Deze hebben rond 195.400 medewerkers in dienst en leiden 15.257 vakleerlingen op. Handwerkslieden verder opleiden, de bedrijven bedrijfseconomisch ondersteunen, technologisch vooruitbrengen en juridisch adviseren, dat zijn servicediensten waarmee de Kamer het handwerk ondersteunt. Bij economische betrekkingen met het buitenland helpen experts bedrijven met informatie en advies hoe zij hun bedrijfsactiviteiten in het buitenland verder kunnen uitbreiden.

Handwerkskammer Münster in der Emscher-Lippe-Region

Vom-Stein-Str. 34
45894 Gelsenkirchen, Duitsland
www.hwk-muenster.de

Martin Hellmich

Tel.: +49 209 3807731 martin.hellmich@hwk-muenster.de

imi – H. Schubert GmbH

Verbundwerkstoffe mit Designoberflächen.

 

imi bietet Architekten, Innenarchitekten und Tischlern Oberflächenoptiken in Beton, Rost, Altholz, Stein, Metall und Asphalt an, die sich hervorragend zur Gestaltung von Wänden, Decken, Böden oder dem professionellen Möbel- und Innenausbau eignen. Und das ohne dabei auf Bauweise, Statik, Funktion oder Nutzung Rücksicht nehmen zu müssen. Der kreativen Idee kann freien Lauf gelassen werden und dass ohne Kompromisse.

 

Diese Werkstoffplatten, mit den vom Original kaum zu unterscheidenden Oberflächen, sind mit handelsüblichen Tischlerwerkzeugen zu bearbeiten.

Die imi Werkstoffe eignen sich besonders für den Messe- und Ladenbau, sowie den anspruchsvollen Objekt- und Privatbereich. Wo Baumaterialien im Original nicht, oder nur sehr aufwendig, eingesetzt werden können, bieten wir Lösungen um eine prägnante Optik und Variantenreichtum möglich zu machen.

 

Anwendungsgebiete:

Möbelbau und Innenausbau für Objekt, Privat, Messe- und Ladenbau

Küche, Bad

Boden, Wand und Decke

Outdoor, Fassade

Akustik

imi – H. Schubert GmbH

Bilk 73
48493 Wettringen, Duitsland
www.imi-beton.com

André Wiersch

Vertriebsleiter Tel.: +49 2557 9377-81 andre.wiersch@imi-beton.com

Carsten Tappe

Kundenberatung/Support Tel.: +49 2557 9377-43 carsten.tappe@imi-beton.com

imi – H. Schubert GmbH

Composiet plaatmateriaal met designoppervlakken

Imi biedt (binnenhuis)architecten en timmerlieden oppervlakken van beton, roest, oud hout, steen, metaal en asfalt. De producten zijn zeer geschikt voor het design van wanden, plafonds, vloeren en voor de professionele meubelbouw en binnenhuisinrichting. En dat zonder rekening te moeten houden met de bouwwijze, statische of functionele aspecten. Geef je creativiteit alle vrijheid zonder compromissen!

De composietplaten hebben oppervlakken die nauwelijks van hun origineel zijn te onderscheiden en kunnen met gewoon timmergereedschap worden bewerkt.

De imi-producten zijn bij uitstek geschikt voor standbouw en winkelinrichting, alsook voor hoogwaardige utiliteits- en particuliere woningbouw. Wanneer bouwmaterialen in het origineel niet of slechts met veel extra moeite kunnen worden toegepast, biedt imi juist wel oplossingen, met opvallende designs en veel variatiemogelijkheden.

Toepassingsgebieden:

- Meubelbouw en binnenhuisinrichting voor utiliteitsbouw, particuliere woningbouw, beursstands en winkels

- Keuken en bad

- Vloer, muur en plafond

- Outdoor en gevels

- Akoestiek

imi – H. Schubert GmbH

Bilk 73
48493 Wettringen, Duitsland
www.imi-beton.com

André Wiersch

Verkoopdirecteur Tel.: +49 2557 9377-81 andre.wiersch@imi-beton.com

Carsten Tappe

Klantenservice/Support Tel.: +49 2557 9377-43 carsten.tappe@imi-beton.com

Kreishandwerkerschaft Borken

Kreishandwerkerschaft Borken

Europaplatz 17
46399 Bocholt, Duitsland
www.kh-borken.de

Hildegard Bongert-Boekhout

Tel.: +49 2871 25240 hildegard.bongert@kh-borken.de

Kreishandwerkerschaft Borken

Grensoverschrijdend advies

De Kreishandwerkerschaft Borken is een werkgeversorganisatie voor 2.200 ambachtsbedrijven. Met begin van de Europese binnenmarkt is de Kreishandwerkerschaft begonnen met een kantoor voor grensoverschrijdende adviesverlening aan Duitse en Nederlandse bedrijven. Lidbedrijven kunnen ondersteuning aanvragen in verband met het opzetten van een bedrijf in het buurland en algemenevragen m.b.t. grensoverschrijdend zakendoen. De adviesverlening is meestal gericht op juridische, fiscale en administratieve onderwerpen.

Kreishandwerkerschaft Borken

Europaplatz 17
46399 Bocholt, Duitsland
www.kh-borken.de

Hildegard Bongert-Boekhout

Tel.: +49 2871 25240 hildegard.bongert@kh-borken.de

Kunststoff Brandenburg GmbH & Co. KG | Gerdes Fenster und Türen GmbH

Das deutsch-niederländische Spezialistenteam von Kunststoff Brandenburg und Gerdes ist Ihr zuverlässige Partner, wenn es um Schüco-Produkte geht – vom Kunststofffenster bis zur Schiebetür.

Die Produktion erfolgt komplett in einer hochmodernen Fertigung. Mit derzeit 65 Mitarbeitern an drei Standorten in den Bereichen Planung, Produktion, Montage und Logistik produziert die Firma Gerdes im Jahr ca. 40.000 Fenster, Türen und, Schiebetüren. Mehr als die Hälfte der Aufträge kommen dabei aus den nahegelegenen Niederlanden und der Karibik.

Unserer erstklassigen Qualität vertrauen Projektbüros, Wohnungsbaugesellschaften, Wohnungseigentümergemeinschaften, Händler, Architekten, Investoren und Privatpersonen.

Unsere Branche unterliegt einem stetigen Wandel. Um auch weiterhin höchste Qualität für unsere anspruchsvolle Kundschaft zu gewährleisten, arbeiten wir kontinuierlich an der Verbesserung unserer Geschäfts- und Produktionsprozesse.

Sie sind herzlich willkommen an unserem Stand. Gerne stellen wir Ihnen unsere Produkte vor, die auch für Wohnungen mit hoher Energieeffizienz geeignet sind!

Kunststoff Brandenburg GmbH & Co. KG | Gerdes Fenster und Türen GmbH

Vorster Str. 68
41748 Viersen, Duitsland
www.kunststoff-brandenburg.de | www.gerdeskozijnen.nl

Ing. Anthonius Gabeler

Sales & Marketing Manager Tel.: +49 176 11331153 agabeler@gerdeskozijnen.com

Peter Simon

Prokurist Tel.: +49 5904 91867-0 psimon@gerdes-fenster.de

Kunststoff Brandenburg GmbH & Co. KG | Gerdes Fenster und Türen GmbH

De Duits- en Nederlandstalige vakspecialisten van Kunststoff Brandenburg und Gerdes zijn uw betrouwbare partner als het gaat om Schüco-producten van kunststofkozijn tot schuifpuien.

Wij produceren geheel in eigen beheer in onze uiterst moderne fabriek. Momenteel worden 40.000 eenheden inclusief deuren en ‘special products’ gebouwd. Ruim de helft van de orders komt uit Nederland en het Caribisch gebied. Het team van 65 experts is verdeeld over drie vestigingen waaronder in Oldenzaal, bestaande uit o.a. werkvoorbereiders, ingenieurs, productiemedewerkers, monteurs en chauffeurs.

Bouwkundige advies- en projectbureaus, woningcorporaties, VvE’s, aannemers, dealers, architecten en investors vertrouwen op onze uitstekende kwaliteit. Wij ervaren een groeiende vraag naar onze producten voor Passieve Woningen. We zijn VKG, SKG-IKOB en KOMO gecertificeerd.

U bent van harte welkom op onze stand en bekijk gerust onze producten die ook voor BENG- en NOM-woningen geschikt zijn!

Vraag ons naar de mogelijkheden van onze Schüco kozijnen, deuren en hefschuifpuien met een levertijd van 3 tot 6 weken!

Kunststoff Brandenburg GmbH & Co. KG | Gerdes Fenster und Türen GmbH

Vorster Str. 68
41748 Viersen, Duitsland
www.kunststoff-brandenburg.de | www.gerdeskozijnen.nl

Ing. Anthonius Gabeler

Sales & Marketing Manager Tel.: +49 176 11331153 agabeler@gerdeskozijnen.com

Peter Simon

Algemeen Directeur Tel.: +49 5904 91867-0 psimon@gerdes-fenster.de

NRW.International GmbH

NRW.International – Partner der Wirtschaft bei der Erschließung von Wachstumsmärkten

Als Außenwirtschaftsförderungsgesellschaft des Landes Nordrhein-Westfalen unterstützt NRW.International insbesondere kleine und mittlere Unternehmen bei der Erschließung wichtiger Wachstumsmärkte weltweit. In enger Abstimmung mit ihren Partnern bietet die Gesellschaft verschiedene, auf die Bedürfnisse der Unternehmen zugeschnittene Maßnahmen an wie Messebeteiligungen im Ausland, das Kleingruppenförderprogramm NRW, Unternehmerreisen, Brancheninformations- oder Fachsymposien. Als Partner im Verbund NRW.Europa stehen Delegations- und Messescouting sowie internationale Kooperationsveranstaltungen in NRW und anderes mehr auf dem Programm.

Weitere Informationen finden Sie unter: www.nrw-international.de

NRW.International GmbH

Völklinger Str. 4
40219 Düsseldorf, Duitsland
www.nrw-international.de

Heike Sopha

Tel.: +49 211 710671-16 heike.sopha@nrw-international.de

NRW.International GmbH

NRW.International – Partner voor het bedrijfsleven bij de betreding en uitbreiding van groeimarkten.

Als regionale ontwikkelingsmaatschappij voor de deelstaat Noordrijn-Westfalen helpt NRW.International in het bijzonder MKB-bedrijven bij hun exportgroei wereldwijd. NRW.International werkt nauw samen met externe partners om bedrijven op diverse vlakken gericht te ondersteunen, zoals bij handelsreizen en vakbeurzen in/naar het buitenland en bij het matchen van internationale delegaties en bezoekers op vakbeurzen met NRW-bedrijven – het laatste binnen het samenwerkingsverband NRW.Europa. NRW.International verstrekt bovendien marktinformatie en organiseert netwerkbijeenkomsten en vaksymposia.

Meer informatie: www.nrw-international.de

NRW.International GmbH

Völklinger Str. 4
40219 Düsseldorf, Duitsland
www.nrw-international.de

Heike Sopha

Tel.: +49 211 710671-16 heike.sopha@nrw-international.de

Pohl DWS GmbH

In SECUPOHL steckt das Beste aus dem Marktführer Securant® und seiner 45 jährigen Verankerung beim Fassadenspezialisten POHL. Wir verbinden für Sie zwei starke Marken mit Knowhow und Erfahrung für optimale Sicherheit auf dem Dach. Lernen Sie uns kennen!

 

- anwenderfreundlich und wartungsarm

- 30 Jahre Garantie

- zertifiziert auf höchstem Niveau

 

Wir haben die Erfahrung und das Wissen um Ihnen eine professionelle und maßgeschneiderte Lösung für Ihr Dach anzubieten. Zum Schutz Ihrer Mitarbeiter und Fremdfirmen – denn im Schadensfall haftet der Eigentümer oder Betreiber der Immobilie.

 

Von der Anfrage bis zum Abschluss:

- Projektanfrage

- Projektbearbeitung

- abgeschlossenes Projekt - Wir begleiten Sie vom Beginn bis zum Abschluss des Projekts und darüber hinaus!

Pohl DWS GmbH

Nickepütz 33
52349 Düren, Duitsland
www.secupohl.com

Dominik Einhaus

Export Manager Tel.: +49 171 8787200 dominik.einhaus@secupohl.com

Arno Sloesarwij

Vertriebspartner und Monteur Tel.: +31 6 30945559 arno@protect-pbm.nl

Pohl DWS GmbH

Valbeveiliging en dakveiligheid

Met Secupohl krijgt u het beste van de marktleider Securant® en gevelspecialist POHL, gebaseerd op 45 jaar intensieve samenwerking. Wij verbinden voor u twee sterke merken met know-how en ervaring voor uw optimale veiligheid op het dak. Maak kennis met ons tijdens de Bouwbeurs!

- Gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm

- 30 jaar garantie

- Gecertificeerd op het hoogste niveau

- Begeleiding in het Nederlands door onze Nederlandse partner PROTECT PBM

Wij hebben de ervaring en de kennis om u een professionele en op maat gemaakte oplossing voor uw dak aan te bieden. Van collectieve bescherming met permanente hekwerken tot stand-alone ankerpunten en lijnsystemen. Voor de veiligheid van zowel uw eigen medewerkers als personeel van externe bedrijven – want bij schade is de eigenaar of beheerder van het vastgoed in beide gevallen aansprakelijk!

Van aanvraag tot afronding:

- Projectaanvragen

- Project uitvoering

- Voltooid project

Wij begeleiden u van het begin af aan tot de afronding van uw project - en daarna!

Pohl DWS GmbH

Nickepütz 33
52349 Düren, Duitsland
www.secupohl.com

Dominik Einhaus

Export Manager Tel.: +49 171 8787200 dominik.einhaus@secupohl.com

Arno Sloesarwij

Verdeling Partner en Montage Tel.: +31 6 30945559 arno@protect-pbm.nl

RECKLI GmbH

RECKLI steht für Gestaltungsfreiheit bei der Formgebung von Beton. Für Architekturbeton mit höchsten Ansprüchen an Design und Individualität – seit 50 Jahren. Als Hersteller von wiederverwendbaren elastischen Formen und Matrizen vertrauen uns Planer und Architekten auf der ganzen Welt. Der Kreativität sind keine Grenzen gesetzt. Die Kombination modernster Maschinentechnik mit traditionellem Handwerk ermöglicht die Umsetzung individueller Strukturen, Grafiken, Fotos oder dreidimensionalen Visualisierungen.

RECKLI GmbH

Gewerkenstr. 9a
44628 Herne, Duitsland
info@reckli.de

Peter Verduijn

Tel.: +31 6 51555305 pverduijn@reckli.de

RECKLI GmbH

Architectonisch beton in de hoogste normen van design en esthetiek – al sinds 50 jaar.

RECKLI is het toonaangevende bedrijf in het ontwerpen en maken van herbruikbare, elastische matrijzen. Het RECKLI systeem is een moderne en economische methode voor het fabriceren van betonnen elementen in zowel de prefab industrie, alsook in het werk gestorte beton.

Wereldwijd vertrouwen constructeurs en architecten op de zeer breed inzetbare matrijzen. Door moderne technieken is RECKLI in staat om eigen ontwerpen van klanten te fabriceren – ongeacht of het gaat om individuele structuren, foto’s, grafieken of 3D visualisering in beton. RECKLI maakt het mogelijk!

RECKLI GmbH

Gewerkenstr. 9a
44628 Herne, Duitsland
info@reckli.de

Peter Verduijn

Tel.: +31 6 51555305 pverduijn@reckli.de

STRICK Rechtsanwälte & Steuerberater

STRICK Rechtsanwälte & Steuerberater berät Unternehmen in allen rechtlichen und steuerlichen Fragen. Unsere Juristen und Steuerexperten verstehen sich als Sachwalter der Interessen ihrer Mandanten und sind es daher gewohnt, vorausschauend und kommerziell zu denken und zu handeln.

Aufgrund der Ausrichtung auf die Aktivitäten von Unternehmern aus den Benelux-Staaten in Deutschland sind alle unsere Rechtsanwälte und Steuerberater zweisprachig. Die Philosophie unseres Unternehmens lautet: Eine rechtzeitige Beratung ist der beste Garant für künftigen Erfolg.

STRICK Rechtsanwälte & Steuerberater

Siemensstr. 31
47533 Kleve, Duitsland
www.strick.de

José de Baan

Head of Marketing en Business Development Tel.: +49 2821 7222610 deBaan@strick.de

Rechtsanwalt Udo Croonenbrock

Rechtsanwalt Tel.: +49 2821 72220 croonenbrock@strick.de

STRICK Rechtsanwälte & Steuerberater

STRICK Rechtsanwälte & Steuerberater in Kleve (D) biedt Nederlandse ondernemers die in Duitsland zaken (willen) doen of een dochteronderneming willen opstarten, alomvattend juridisch en fiscaal advies. Onze juristen en belastingadviseurs beschikken over economisch en commercieel inzicht en zijn zich terdege bewust van het belang van de Nederlandse ondernemer.

Alle advocaten en belastingspecialisten bij STRICK zijn tweetalig. Cliënten van ons kantoor bevinden zich derhalve in de riante positie onderwerpen in eigen taal te bespreken, terwijl onze adviseurs hun de Duitse wetgeving in het Nederlands uitleggen. De filosofie van ons kantoor luidt dan ook: vroegtijdig advies is de bakermat van toekomstig succes.

STRICK Rechtsanwälte & Steuerberater

Siemensstr. 31
47533 Kleve, Duitsland
www.strick.de

José de Baan

Head of Marketing en Business Development Tel.: +49 2821 7222610 deBaan@strick.de

Rechtsanwalt Udo Croonenbrock

Advocaat Tel.: +49 2821 72220 croonenbrock@strick.de

Tepasse Fenster GmbH

Tepasse Fenster GmbH

Heinrich-Hertz-Str. 2
46399 Bocholt, Duitsland
www.tepasse-fenster.nl

Wilma Mohammad

Beraterin Tel.: + 31 543 472249 wilma@tepasse-fenster.de

Harold Lenting

Berater Tel.: +31 6411 60918 harold.lenting@tepasse-fenster.nl

Tepasse Fenster GmbH

Kan elke maat een standaardmaat zijn?

Tepasse Fenster produceert hoogwaardige deuren en kozijnen van hout en kunststof geheel volgens individuele klantenwens - ongeacht of het hierbij gaat om „standaard“ afmetingen of heel specifieke modellen. Opgericht in 1901 kent de onderneming een lange traditie in de kozijnenproductie. Zij vervaardigt haar deuren en kozijnen nog steeds in eigen productie in Bocholt, vlak bij de Duits-Nederlandse grens. Met circa 60 medewerkers levert Tepasse aan bedrijven en particulieren in Duitsland en Nederland.

Dit kunt u van Tepasse Fenster verwachten:

• Eigen productie

• Breed assortiment deuren en kozijnen voor iedere stijl

• Energie-efficiënte oplossingen tot aan driedubbelglas en sterk isolerende energeto®-kozijnen, ook voor passiefhuizen geschikt

• Inbraakwerend hang- en sluitwerk voor meer veiligheid

• Vakkundig advies voor nieuwbouw en renovatie

• Alle communicatie kan in het Nederlands!

Bezoek ook onze online-shop: www.fensterwerk24.nl

Hier kunt u heel eenvoudig uw kozijnen configureren, uw offerte opstellen of meteen uw bestelling plaatsen… OOK ONTSPANNEN IN HET WEEKEND!

Tepasse Fenster GmbH

Heinrich-Hertz-Str. 2
46399 Bocholt, Duitsland
www.tepasse-fenster.nl

Wilma Mohammad

Adviseuse Tel.: + 31 543 472249 wilma@tepasse-fenster.de

Harold Lenting

Adviseur Tel.: +31 6411 60918 harold.lenting@tepasse-fenster.nl